Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 03:19
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

30 января 2012, 07:33

На Рівненщині молодики погрожуючи рушницею, вкрали у мешканця Житомирщини 60 гривень

Нещодавно до чергової частини Дубровицького РВ УМВС надійшла заява від жителя смт Любар Житомирської області 28-річного Вадима про те, що невідомі особи відкрито заволоділи його грошима. Про це повідомив відділ зв’язків із громадськістю УМВС в Рівненській області.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Вжитими оперативно-розшуковими заходами було встановлено четверо осіб, які з корисливих мотивів, за попередньою змовою, рухаючись автомобілем марки "Опель-Вектра" здійснили напад на автомобіль марки "Форд Транзит", примусово його зупинили та погрожуючи застосуванням мисливської гладкоствольної рушниці, заволоділи грошима в сумі 60 гривень.

Правопорушниками виявилися жителі сусіднього Рокитнівського району із села Переходичі 25-річний Андрій, 27-річний Юхим, 31-річний Максим та ще юний 20-річний Іван. У діях даної групи осіб вбачаються ознаки злочину, передбаченого частиною другою статті 187 Кримінального кодексу України ( Розбій). Диспозиція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна. Відносно цих осіб слідчими Дубровицького райвідділку міліції порушено кримінальну справу. На даний час Андрій та Юхим затримані в порядку статті 115 КПК України та перебувають в слідчому ізоляторі. Відносно Максима та Івана взято запобіжний захід підписку про невиїзд.
За матеріалами: sfera-tv
Погода, Новости, загрузка...