Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 10:41
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

2 февраля 2012, 08:11

Робоча поїздка голови Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони Анатолія Гриценка

Із робочою поїздкою на Житомирщині перебував народний депутат України, голова Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони Анатолій Гриценко. Для журналістів лідер партії «Громадянська позиція» дав прес-конференцію, де йшлось про нагальні питання сьогодення. Серед нагальних питань народний депутат України Анатолій Гриценко назвав прийняття земельної реформи, скасування соціальних пільг та інтеграцію з Євросоюзом.

Дав оцінку економічним процесам у світі і відповідно нашої країни.

Анатолій Гриценко – народний депутат України: « Економіка нашої країни і валовий внутрішній продукт на більш як 50 відсотків залежить від міжнародних ринків і зорієнтований на них. Тому треба діяти швидко та енергійно.»

Політик озвучив основні пріоритети, як держави, так і кожного громадянина.
Анатолій Гриценко – народний депутат України: «Вкладати потрібно в людській потенціал. Перше – це в освіту, медицину, фізичне виховання. Це те що треба кожному з нас і державі. Треба зараз на фоні кризи у світі робити акцент на розвиток внутрішнього ринку, щоб наші товари купувались і купували їх самі українці».

Анатолій Гриценко висловив думку, що підписання угоди з ЄС відбудеться не раніше парламентських виборів в Україні. А ще, що потрібна нова політична еліта - відповідальна і незаангажована . Щодо партійних процесів «Громадянської позиції» нині мова йде про розбудову партійних осередків. Народний депутат впродовж години спілкування із пресою дав відповідь і на інші нагальні запитання.
За матеріалами: ЖОДТРК
Погода, Новости, загрузка...