Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 08:43
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

2 февраля 2012, 10:14

Як відзначали вісімдесятий день народження «Романівського вісника»

В усіх районах Житомирщини є своє місцеве видання, та не кожне з них може пишатися своєю вісімдесятирічною історією, як «Романівський вісник». Ця газета чотири рази міняла назву і останню отримала вже в часи незалежності, ще коли Романів мав назву ДЗЕРЖИНСЬК. Сьогодні, за результатами обласних конкурсів, це одна з кращих газет Житомирщини, з понад чотирьох тисячним тиражем.

ЇЇ люблять, а тому читають в усіх населених пунктах району. Як відзначали вісімдесятий день народження « Романівського вісника» бачили наші журналісти.
«Колективіст Дзержинська», «Колгоспний шлях», «Червоний Прапор» і «Романівський вісник», як тільки не називали газету у нинішньому Романові. Та змінювалися часи, змінювався обсяг друкованих шпальт та її редактори. Однак, популярність серед людей ця газета мала завжди і сьогодні коли у невеликому районі люди передплачують більш ніж чотири тисячі екземплярів.

Газета всебічно висвітлює події району, правдиво показує і життя сільських громад і роботу влади, каже і голова Романівської райдержадміністрації Олександр Чорноморець.

Враховуючи таку народну любов до газети святкувати вісімдесятий ювілей у Романові вирішили масштабно. У районному будинку культури влаштували майже тригодинний концерт з привітаннями колективу від керівництва області, району і усіх тих хто роками читає, а іноді й сам дописує в газету. Серед тих хто щотижня тримає «Романівський вісник» у руках та постійно його читає і земляк, заступник голови Житомирської облдержадміністрації Микола Дейсан.

Вітали колектив газети і звичайні читачі, і колеги журналісти, і артисти. Завершилося ж святкування салютом і побажаннями ще довгих років рідній газеті «Романівський вісник». Ювілейне видання, символічно роздали поштарі усім присутнім в залі.
За матеріалами: ЖОДТРК
Погода, Новости, загрузка...