Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 15:34
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

2 февраля 2012, 10:41

Підсумки минулого року у промисловості дають підстави пишатися – переконана обласна влада

Підсумки 2011 року у промисловості області дають підстави пишатися, але й надалі потрібно не знижувати темпів. Такий лейтмотив наради, де обговорювались результати роботи у минулому році та головні завдання на поточний рік. Вже неодноразово оприлюднені цифри у доповіді начальника Головного управління промисловості та розвитку інфраструктури Василя Сухораби знову прозвучали переможно:

"Індекс виробництва промислової продукції в минулому році склав 122 відсотки до відповідного періоду минулого року. По темпах приросту промислового виробництва Житомирщина посіла друге місце серед регіонів України, випередивши наших сусідів – Рівненську, Хмельницьку, Вінницьку Київську області та місто Київ, а також Китай, де показник росту склав 9,6 відсотка"

Учасники наради почули похвалу і від президента українського союзу промисловців і підприємців Анатолія Кінаха. "Це результат, за яким напружена праця тисяч колективів, місцевої влади, і це результат, який в три з половиною рази вищий, ніж в середньому по нашій державі", сказав Анатолій Кінах, і додав, що "не можна займатися тільки переможними реляціями":

"Люди дають нам оцінку не по темпах зростання ВВП, і ви це прекрасно знаєте. Люди дають оцінку державі і владі по тому, як зростає рівень їх реальних доходів, пенсій, зарплат, впевненості в завтрашньому дні. І це якраз ті якісні характеристики, які повинні бути в центрі уваги держави і влади, і вони повинні однозначно підвищуватися, спираючись, в тому числі, і на зростання промисловості"
Голова облдержадміністрації Сергій Рижук за досягнуті результати подякував колективам і керівникам підприємств області, при цьому роль влади оцінивши досить самокритично:

"Собі ми поки що дякувати не збираємося, тому що розуміємо – це зростання розпочалося на тоненькому фундаменті, планка низька, база низька"
Під час наради була підписана угода про співпрацю між Житомирською обласною державною адміністрацією і Українським союзом промисловців та підприємців. Анатолій Кінах назвав цей документ системною угодою про взаємодію, яку необхідно наповнити конкретними справами.
Завершилось все нагородженням керівників кращих підприємств області.
За матеріалами: Житомирська хвиля
Погода, Новости, загрузка...