Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 09:55
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

6 февраля 2012, 10:53

Звернення до житомирян

Шановні житомиряни!


У зв’язку з сильними снігопадами, коли впродовж двох діб у м. Житомирі випала понад місячна норма опадів, склалася ситуація, що ускладнює рух автомобільного та міського електротранспорту.

Комунальні служби працюють цілодобово, але з метою оперативного реагування, створення сприятливих умов для очищення проїжджої частини вулиць, тротуарів та внутрішньо будинкових територій, недопущення аварійних і непередбачуваних ситуацій просимо вас обмежити використання особистого транспорту, не залишати транспорт на проїжджій частині вулиці, що заважає роботі снігоприбиральної техніки, надати допомогу працівникам КВЖРЕПів, ЖБК щодо прибирання снігу біля під’їздів своїх будинків.

Усім керівникам установ та організацій забезпечити очистку від снігу прилеглих до них територій. Просимо звернути увагу на очищення дахів від снігу з метою попередження та недопущення обвалу й руйнування покрівель.

При виконанні робіт дотримуйтесь правил техніки безпеки.


Міський оперативний штаб для забезпечення безперебійної роботи об’єктів життєдіяльності міста
За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...