Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 18 квітня 15:52
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

6 февраля 2012, 10:54

Керівник житомирської міліції поділився власним баченням перспектив співпраці правоохоронних органів з пресою

Акредитація журналістів відбулась в управлінні МВС України в Житомирській області. Нещодавно призначений начальник управління генерал-майор міліції Олександр Просолов зустрівся з представниками житомирських мас-медіа.

Керівник житомирської міліції поділився власним баченням перспектив співпраці правоохоронних органів з пресою, окреслив основні напрямки роботи які, на його думку потребують посиленої уваги:

"Головне завдання міліції зараз – зробити крок назустріч людям. Я маю на увазі об’єктивніший до оцінки тих подій, з якими до нас звертаються люди. Тобто, звертаючись до міліції, людина чекає на допомогу, і ми хочемо, щоб люди бачили в міліції своїх захисників. Я дав доручення з вказівками щодо цього усім начальникам. І ми вирішили працювати саме в цьому напрямку"
За матеріалами: Житомирська хвиля
Погода, Новости, загрузка...