Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 05:49
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

6 февраля 2012, 13:25

Житомирські податківці минулоріч зібрали до зведеного бюджету понад 2 мільярди 600 мільйонів гривень

Підсумки роботи своїх підлеглих у минулому році підбив на прес-конференції голова податкової служби області Сергій Шинкаренко. Минулого року працівники цієї структури на Житомирщині зібрали до зведеного бюджету понад 2 мільярди 600 мільйонів гривень.

"Ріст надходжень відмічається по всім видам: по податку на прибуток зібрано близько 375 мільйонів, податку на додану вартість близько 563 мільйонів і акцизному збору" – аналізує структуру податкових надходжень головний податківець Житомирщини.

Місцеві бюджети отримали минулого року один мільярд 400 мільйонів.

"Це найвищий показник 2010 року на 187 мільйонів. Ріст зафіксовано по податку на доходи з фізичних осіб – зібрано 1,1 мільярда гривень – це основний платіж місцевого бюджету, податку на землю зібрано 127,4 млн. і по єдиному податку більше 50 млн. грн" – зазначає Сергій Шинкаренко.

Також минулого року в активі податківців області - відшкодування податку на додану вартість представників реального сектору економіки нашого регіону.
"Для відшкодування ПДВ є ряд критеріїв. Це і численність, і рівень зарплати, і часина експорту, і відсутність тіньових схем. На початок 2011 року автоматично податок не відшкодовувався жодному з підприємств області, а до кінця року податок відшкодовувався вже 16 платників податків"

На прес-конференції керівник податкової служби області також повідомив і про пріоритетні напрямки роботи в цьому році. Так головні зусилля податківців будуть зосереджені на створенні принципово нової системі адміністрування податків та зборів, забезпеченню стійкого наповнення бюджетів та детінізації економіки
За матеріалами: Житомирська хвиля
Погода, Новости, загрузка...