Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 17:39
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

10 февраля 2012, 11:56

Житомир готує обласну конференцію об’єднаної політсили

12 лютого в Житомирі відбудеться I обласна конференція об’єднаної партії Українська платформа «Собор». Нагадаємо, що 03 грудня 2011 року в Києві пройшов об’єднавчий з’їзд УРП «Собор» та партії «Українська платформа», де головою партії Українська платформа «Собор» було обрано народного депутата України Павла Жебрівського.

На I Житомирську обласну конференцію партії Українська платформа «Собор» делеговано близько 500 представників районних та міських організацій політичної сили. Партійці зберуться, аби зробити аналіз об’єднавчого процесу на Житомирщині, який відбувається через процедуру підписання всіма членами партії Декалогу. Однією із провідних тем конференції буде питання майбутніх виборів до Верховної Ради України.

Важливим моментом конференції стане виступ на ній партійного лідера Павла Жебрівського. Після зібрання, яке проходитиме в обласному музично-драматичному театрі імені І.Кочерги, народний депутат проведе брифінг для представників місцевих друкованих та електронних ЗМІ.
За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...