Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 11:47
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

15 февраля 2012, 00:06

Жах! На Житомирщині п’яний батько палицею побив 7-місячну дитину

П’янка, сварка, побиття – так закінчився вечір 10-го лютого в одній з бердичівських сімей. Працівники міськвідділу міліції затримали 27-річного громадянина, який наніс важкі тілесні ушкодження своєму немовляті.

Дмитро Нікурадзе, заступник начальника Бердичівського МВ з кадрового забезпечення: «Надійшло повідомлення від місцевої жительки про те, що співмешканець побив її та малолітню дитину. Постраждалих було госпіталізовано до міської лікарні, на місце пригоди одразу направили слідчо-оперативну групу. По гарячих слідах було встановлено місцезнаходження співмешканця та проведено його затримання. Знаряддя побиття вилучено».

У скоєному чоловік зізнався: разом із 23-річною співмешканкою того вечора повернувся з гостей. Вдома слово за слово, виникла сварка, в ході якої затриманий почав лупцювати жінку спочатку руками, а потім схопився за дерев’яну палицю.

Руслан, затриманий: «Ми обидва були нетверезі, посварилися і я став її бити. Бив жінку, а попав на дитині, яка була в неї на руках. Дитину я не хотів бити».

Сварки та побиття на ґрунті алкоголізму в молодих людей виникали часто, розповіли сусіди. Обидва мали проблеми із законом: жінка притягувалась відповідальності за наркотики, чоловік – за хуліганство. Наразі вирішується питання про порушення щодо останнього кримінальної справи за навмисне нанесення тілесних ушкоджень. Затриманому світить до 12 років тюрми. Побитій дитині лише 7 місяців, із переломом кісток черепа вона знаходиться в обласній лікарні.

Руслан, затриманий: «Дурний я… Що можу ще сказати у своє виправдання?»
За матеріалами: ВІК
Погода, Новости, загрузка...