Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 22:12
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

17 февраля 2012, 15:08

Вже другий рік туристів у Буковелі катають хаскі з Житомирщини

Поряд з іншими розвагами у Буковелі вже два роки поспіль всі бажаючі мають змогу покататись лісовими стежками разом з сибірськими хаскі. Прогулянка на нартах з тренованими собаками обійдеться недешево, зате це чудова нагода принаймні раз у житті відчути себе каюром – погоничем собак.

Приїхали хаскі на зимовий сезон у Буковель з Житомирської області. Власники кажуть, що для сибірських хаскі біг – це життя. А здатність бігати і тягнути упряжку в них у крові. Безперечно, обов’язковим є також тренування та виховання собак з самого дитинства.

Перед прогулянкою для туриста проводиться інструктаж. Особи з вагою, меншою за 50 кг, а також діти, катаються з інструктором. Прогулянка проходить по визначеному лісовому маршруту. 2 кілометри пробігу коштують 600 грн., 5 км – 1500 грн.

Влітку хаскі не припиняють тренувань, адже існують й інші види спорту, не прив’язані до їзди по снігу. До них належить канікрос – собака біжить перед людиною, і вони сполучені спеціальним тросом. Схожим є і байкджорінг, але при цьому людина їде на велосипеді, що з’єднаний з собакою, котра біжить попереду.
За матеріалами: pravda.if.ua
Погода, Новости, загрузка...