Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 18 квітня 04:03
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

18 февраля 2012, 18:07

На Житомирщині прокуратурою спільно з СБУ виявлено посадовця, що скоїв корупційні діяння

Прокуратурою Коростишівського району спільно із СБУ у Житомирській області встановлено порушення Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції».

Встановлено, що керівник відділу райдержадміністрації звернувся до приватного підприємства із офіційним листом про виділення 150 літрів бензину на службові потреби, гарантуючи оплату. Однак згодом, неофіційно, на його особисті проханням ліміт бензину збільшено майже на 1100 л. на загальну суму понад 11 тис. грн. Таку кількість пального посадовець отримав та використав на власні потреби, чим порушив чинне законодавство.

За даним фактом корупційного діяння складено протокол про адміністративне правопорушення, який розглянуто судом та оштрафовано посадовця на 5950 грн.
За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...