Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 25 квітня 02:25
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

22 февраля 2012, 17:14

Житомирщина: Ось до чого приводить сон за кермом. ФОТО

Близько 19 год 18 лютого водій вантажного автомобіля Рено-Магнум, громадянин республіки Польша, повертався із м. Києва додому. Як пізніше було встановлено, зі слів водія, він був втомлений та заснув за кермом, внаслідок чого на 111 км а/д Київ – Ковель вантажівка з’їхала в кювет. На щастя автомобіль не перекинувся, проте бідоласі самому вибратись не вдалось.

Повз проїжджали автомобілі, але ніхто не зупинявся, щоб надати хоча б якусь допомогу. Проте начальник ВДСО Коростенського міськвідділу Гальченко М.М., який також в цей час рухався по трасі, не був байдужим. Він зупинився, оцінив ситуацію та негайно повідомив чергового міліції.

На місце події прибув екіпаж відділу ДАІ Малинського райвідділу на чолі із начальником Савченком В.Ю. Працівники ДАІ за допомогою вантажних автомобілів намагались одразу ж витягти Рено-Магнум із снігового полону, проте намагання були марними.

Житомирщина: Ось до чого приводить сон за кермом. ФОТО


Правоохоронці, за допомогою перекладача, запропонували водієві проїхати до приміщення ВДАІ, де він може зігрітись та перепочити. Але громадянин іноземної держави побажав залишитись в автомобілі. Тоді працівники ДАІ привезли додаткову акумуляторну батарею, щоб забезпечити безперебійне автономне опалення, також водія напоїли гарячим чаєм та забезпечили харчуванням. Після чого було прийнято рішення витягувати «Фуру» за допомогою важкої техніки місцевого лісового господарств в понеділок, так, як були вихідні дні, а біля автомобіля забезпечили цілодобове чергування екіпажа ДАІ.
В понеділок вранці на місце події під’їхала техніка. Майже чотири години «визволяли фуру із снігового полону». Нарешті Рено-Магнум витягнули на дорогу, проте так, як під час ДТП автомобіль отримав пошкодження, його відбуксирували до місцевого тракторного стану, де буде надано технічну допомогу і «водій-невдаха» зможе вирушити додому.

Житомирщина: Ось до чого приводить сон за кермом. ФОТО


Отже Державтоінспекція нагадує – згідно Правил дорожнього руху водієві забороняється керувати транспортним засобом у стані стомлення, що значно знижує швидкість реакції та увагу, а значить може призвести до неочікуваної біди.

Житомирщина: Ось до чого приводить сон за кермом. ФОТО
За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...