Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 01:00
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

23 февраля 2012, 19:30

Житомирське УСБУ відкриває двері

В Управлінні СБУ в Житомирській області – День відкритих дверей

У суботу, 25 лютого, з 10 години в Управлінні СБУ в Житомирській області відбудеться День відкритих дверей для тих, хто хоче вступити у вищі навчальні заклади Служби безпеки України.

Управління запрошує цьогорічних випускників шкіл міста й області, їхніх батьків та усіх, кого зацікавила інформація про відбір кандидатів на навчання до вищих відомчих військових навчальних закладів СБУ – до Національної академії СБ України (єдиний у державі вищий військовий навчальний заклад з підготовки офіцерів-контррозвідників) та Інституту підготовки юридичних кадрів для СБУ Національного університету «Юридична академія імені Ярослава Мудрого» (здійснює підготовку спеціалістів для СБУ за спеціальністю «правознавство»).

День відкритих дверей відбудеться у актовому залі Управління СБ України в Житомирській області за адресою: вул. Фещенка-Чопівського, 7, м. Житомир. Довідки за телефонами (0412) 40-51-33, 40-51-59.
За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...