Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 14:13
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

23 февраля 2012, 00:31

Під Житомиром зібрали озброєних автоматами Калашникова сотні солдат та офіцерів. Відео

На полігоні поблизу Житомира, вперше за останні десяток років відбулися змагання з військового біатлону. Для сотні солдатів і офіцерів, аби здобути кубок 8-го армійського корпусу потрібно було на лижах подолати 10 кілометрів, а потім ще й вразити мішені з автомата Калашникова. Ще радянський заклик: «ЛИЖНЮ» нині актуальний у восьмому армійському корпусі, де відбулися змагання з військового біатлону.

Цей спортивний вид останнім часом в армії призабули. Та цього річ з снігопадами став актуальним. Лижі у військових не нові і не якійсь спеціальні. Їх використовували, ще два десятки років тому та така підготовка в армії, каже Віктор Муженко і сьогодні є актуальною.

Для більшості хлопців долати лижні дистанції доводилося, ще у школі. Тому є і падіння і у декого не надшвидкісні режими. Та все ж дехто встигає проїхати за час професіонала розрядника.

У першому забігу першим подолав дистанцію Іван Фецько. Хлопець каже, для десантників справа честі бути лідерами.
В результаті саме 95 аеромобільна бригада й отримала загальнокомандне перше місце з перехідним кубком і грамотами від керівництва 8го армійського корпусу.

За матеріалами: ЖОДТРК
Погода, Новости, загрузка...