Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 18 квітня 03:27
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

6 июля 2011, 21:31

Бердичівське відділення «Укрпошти» очолив новий директор

Щоб присутні більше дізнались про нового директора, міський голова попросив пана Маслюківського
За останній період чимало важливих змін відбулось в структурі державного підприємства «Укрпошта». На Житомирщині відділення «Укрпошти» реорганізувались і об’єднались з іншими районами. Зміни відбулись і в керівному складі - на черговій сесії міськради Василь Мазур, очільник Бердичева, представив громадськості нового директора бердичівського поштового відділення №1 Миколу Леонідовича Маслюківського.

Щоб присутні більше дізнались про нового директора, міський голова попросив пана Маслюківського, розповісти про себе та зміни які відбулись під час реорганізації поштових відділень державного підприємства «Укрпошта». Зокрема, Микола Леонідович, розповів про те, що відтепер до районів, які обслуговує бердичівське поштове відділення, приєднається ще й Чуднівське. Він зазначив, що в нього є ідеї стосовно покращення роботи відділення і величезне бажання працювати. Серед задумів, якими новопризначений директор поділився з присутніми, особлива увага акцентувалась на роботі в ногу з часом, адже «Укрпошта» надає чимало нових послуг, які тісно пов’язані з новими технологіями.

Ще з виступу Миколи Леонідовича, вдалось дізнатись про те, що він більше трьох років працює на керівних посадах «Укрпошти». А розпочинав свою кар’єру в одному з сіл, де працював заступником голови колгоспу. Поступово піднімаючись кар’єрними сходинками вгору досяг керівних посад і зараз очолює реорганізоване бердичівське поштове відділення. Про людину судять за справами, тож з часом, спостерігаючи за роботою реорганізованого відділення, можна буде сказати чи підуть на користь усі зміни і як бажання нового директора працювати по-новому втілиться в життя.

РІО Бердичів
Погода, Новости, загрузка...