Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 00:58
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

24 февраля 2012, 10:56

У Житомирі за ініціативи Наталі Боровської відбудеться круглий стіл «Жіночі громадські ініціативи»

У середу, 29 лютого 2012 року, у прес-центрі Житомирської міської ради за ініціативи депутата фракції «Фронт Змін», голови громадської організації «Я- мама!» Наталі Боровської відбудеться круглий стіл «Жіночі громадські ініціативи».

Жінки складають більше 50% населення планети, та все ж вони недостатньо представлені як виборці, обрані посадовці, громадські та політичні лідери. Демократія не може по-справжньому слугувати інтересам громади, якщо половина громадян недостатньо представлена там, де вирішуються життєво важливі питання.

Жінка – депутат Житомирської міської ради Наталя Боровська (фракція «Фронт змін») ініціює проведення круглого столу «Жіночі громадські ініціативи» з метою: об’єднати соціально-активних жінок заради конкретного та невідкладного вирішення тих питань та проблем, якими вони переймаються, використовуючи важелі впливу, які надані державою депутату місцевої ради.

Жінки краще розуміють та знають жіночі потреби.

Жінки мислять та живуть по-іншому, ніж чоловіки. Чоловіки не можуть повноцінно захищати жіночі інтереси у суспільстві, тому що ми - різні. Ми різні, але ми доповнюємо один одного.

Дата проведення: 29 лютого 2012 року

Час: 11.00

Місце: м. Житомир, майдан Корольова 4, прес-центр Житомирської міської ради
За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...