Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 07:58
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

27 февраля 2012, 12:27

У Житомирі відбувся турнір на Кубок Президента України з єдиноборств

У Житомирі відбувся турнір на Кубок Президента України з єдиноборств


У Житомирі відбувся десятий турнір на Кубок Президента України з єдиноборств. Головним організатором цих змагань професійних бійців, які проходять з минулого року, є Асоціація професійних видів єдиноборств, співорганізатори турніру – ЖОГО «Молодь – ініціатор реформ» і міжнародний фонд «Єдиноборства проти наркоманії та дитячої злочинності», який займається популяризацією здорового способу життя через організацію профілактичних заходів серед «важких» підлітків та молоді, впроваджує нові підходи для вирішення проблем наркоманії та дитячої злочинності, щоб молодь України була фізично і духовно розвиненою.

Президент благодійного фонду «Єдиноборства проти наркоманії та дитячої злочинності» зачитав учасникам змагань і всім присутнім на спортивно-бойовому шоу вітальну телеграму від Прем’єр-міністра Миколи Азарова, який є почесним президентом Асоціації професійних видів єдиноборств.

Спортсменів і їхніх вболівальників привітали почесні гості турніру, члени оргкомітету, депутат обласної ради від фракції Партії регіонів, заступник голови облдержадміністрації Віктор Балюрко, начальник головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації, член Партії регіонів Раїса Гула.

Віктор Балюрко подякував членам Асоціації професійних видів єдиноборств за те, що саме Житомир було обрано місцем проведення змагань, які відбуваються за підтримки обласної влади. Він побажав учасникам змагань показати свої спортивні і бойові навички, рефері – чесного суддівства, глядачам – приємних вражень.

Раїса Гула, сердечно привітавши всіх присутніх зі святом краси і сили, оголосила турнір на Кубок Президента України Віктора Януковича з єдиноборств відкритим.

Перед початком спортивних боїв віце-президент Асоціації професійних видів єдиноборств Андрій Чистов за допомогу і сприяння у проведенні турніру передав диплом і кубок асоціації голові облдержадміністрації, голові обласної організації Партії регіонів, очільнику Житомирського обласного відділення Національного олімпійського комітету України Сергію Рижуку.

У змаганнях взяли участь мужні бійці з України, Грузії, Азербайджану, Російської Федерації. Відбулося 8 жорстких поєдинків: 3 - боксерських, 2 - з бойового самбо, титульний поєдинок за пояс чемпіона АПВЄ з тайського боксу, 2 поєдинки без правил за версією М1.

Турнір розпочався боєм житомирського боксера Рустама Пашаєва і спортсмена з Санкт-Петербурга Тимофія Бараєва. У запеклій боротьбі з рахунком 2:1 переміг наш земляк.

Прес-служба Житомирської обласної організації Партії регіонів
За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...