Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 16:49
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

27 февраля 2012, 20:15

Житомирські даішники затримали небезпечного злочинця

Екіпаж у складі лейтенанта міліції В. С. Ніцевича та прапорщика міліції В. Й. Короцінського - інспекторів взводу ДАІ з обслуговування стаціонарного поста, слідував у той день на пост для несення служби із забезпечення безпеки дорожнього руху та охорони громадського порядку. Раптом на одній з вулиць смт. Черняхів ДАІшники помітили автомобіль "Міцубісі", водій якого порушував Правила дорожнього руху. Через гучномовець правоохоронці наказали йому зупинитись. Але водій іномарки відреагував не одразу, проте все ж таки за декілька сот метрів автомобіль зупинив. Коли ж інспектори наблизились до порушника, то відчули від нього різкий запах алкоголю.

Працівники ДАІ запропонували водієві проїхати до Черняхівського ТМО для встановлення факту вживання алкоголю, але водій сам зізнався, що перед тим, як сісти за кермо, він дійсно вживав спиртні напої.

Згідно чинного законодавства на порушника інспектори склали необхідні адміністративні матеріали, але на цьому для нього неприємності не закінчилися. Під час перевірки водія "Міцубісі" по наявним розшуковим базам, виявилося також, що цей 32-річний мешканець райцентру з минулого року розшукується Жовтневим райвідділом міліції Дніпропетровської області. Працівники ДАІ затримали водія і доставили його для встановлення всіх обставин справи до Черняхівського РВ УМВС України в Житомирській області.
За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...