Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 14:28
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

29 февраля 2012, 18:40

Посол Чехії сподівається на підтримку міської влади Житомира

Відбулася зустріч міського голови з керівництвом Посольства Чехії в Україні
27 лютого 2012 року відбулася зустріч міського голови В. Дебоя з Надзвичайним і Повноважним послом Чеської Республіки в Україні І.Почухом, консулом Чеської Республіки П.Пешеком, Секретарем Посольства з питань політики та зв’язків з громадськістю М.Екертом, першим секретарем посольства Чеської Республіки В.Каралом. Представники Посольства Чехії відвідали Житомир на запрошення чеської громади міста, яку представляли Е.Снідевич, Чижевська Л.В.

Під час розмови були підняті питання щодо необхідності економічного співробітництва між нашими народами, налагодження партнерських стосунків між Житомиром та відповідним його економічному та культурному розвитку чеським містом. Міський голова Володимир Дебой зазначив, що «співпраця бізнесу, запровадження конкретних проектів, обмін досвідом, мистецькими, спортивними, учнівськими та студентськими колективами з чеською стороною повинні мати реальний результат і сприяти розвитку нашої громади».

У відповідь Посол Чехії І.Почух сподівається на підтримку міської влади у піднятих питаннях, оскільки головним у відносинах має бути довіра і прагнення до конкретних позитивних змін у житті наших народів.
За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...