Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 23:01
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

28 февраля 2012, 12:42

Йосип Запаловський: На найближчій сесії облради будуть розглянуті рішення стосовно виділення коштів для лікувальних закладів області. Відео

Застаріле медичне обладнання, недостатня культура населення стосовно захворювань – ці та інші проблеми житомирської медицини обговорили на колегії управління охорони здоров’я. Зокрема, головний лікар області Олександр Торбас, зазначив, що основні завдання минулого року виконані. Недостатня кількість спеціалістів у районах – одна з найбільших проблем обласної медицини.

Створення відповідних умов для молодих кадрів – має бути першочерговим завданням для всіх куточків області.

Олександр Торбас - начальник управління охорони здоров’я Житомирської облдержадміністрації

«Залишається питання стосовно забезпечення сільських лікарень….»
Впродовж 2011 року в області лікарями-хірургами було проведено понад 62 тисячі оперативних втручань, тоді як спеціалістів цієї галузі на Житомирщині близько 800. Віктор Лучків, головний хірург управління охорони здоров’я , зазначив, що для виявлення та лікування багатьох хвороб в області недостатньо сучасного медичного обладнання.

Віктор Лучків – головний хірург управління охорони здоров’я
«Нам необхідно для обласної лікарні придбання електронних оптичних пристроїв, операційних мікроскопів. »
Загалом медицина Житомирщини у всеукраїнському рейтингу посідає почесне третє місце, про це заявив голова обласної ради Йосип Запаловський.
Йосип Запаловський – голова Житомирської обласної ради «І наше завдання керівників області, керівників районів, міст, селищ – все робити для того, щоб допомогти у зміцненні матеріально-технічної бази, поліпшення житлових умов – для того щоб ви могли працюват достойно працювати на благо людей нашого поліського краю.. »

Як зазначив Йосип Запаловський на найближчій сесії обласної ради будуть розглянуті рішення стосовно виділення коштів для обласної лікарні, тубдиспансеру та ще низки лікувальних закладів області аби покращити матеріально-технічну базу медичних установ регіону.

За матеріалами: ЖОДТРК
Погода, Новости, загрузка...