Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 17:29
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

1 марта 2012, 09:28

З 1 березня в Житомирі запроваджується автобусний маршрут №8

Він працюватиме у звичайному режимі і курсуватиме від кооперативу Восход, вулицями Бугайченка, Київським шосе, далі на Баранова, Корольова, на вулиці Вітрука, Селецьку, далі йдуть Велика Бердичівська, Шевченка, 1 Травня , вул. Івана Кочерги, Бориса Тена, Шелушкова, Гоголівська, Східна, Котовського, Ватутіна і до вул. Малинської.

З 25 лютого автобусний маршрут №23 продовжено до селища Лісове по вул.Миру та вул. Максютова. А з 27 лютого автобусний маршрут №19 з вул. Перемоги почав повертати на вул. Домбровського і курсувати вулицями Щорса, Київська, Баранова, Корольова з кінцевою запинкою на вул. Промисловій (Біомедскло). Зміни у схемах руху деяких автобусних маршрутів відбуваються поступово після закінчення термінів дії договорів з перевізниками у відповідності до рішення міськвиконкому.
За матеріалами: Житомирська хвиля
Погода, Новости, загрузка...