Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 19:44
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

3 марта 2012, 13:20

У Житомирі вирішена проблема надання кваліфікованої медичної допомоги дітям з інфекційними захворюваннями

У Житомирі 29 лютого відкривається новий лікувальний корпус міської дитячої лікарні. В урочистостях з цієї нагоди візьме участь Голова Верховної Ради України Володимир Литвин.

Будівництво корпусу було розпочато у 1992 році, але через недостатність фінансування будівельні роботи призупинили. З приходом нової влади, попри всі фінансові проблеми, у 2010-2011 році на будівництво виділили 8 227 000 грн., ще близько 500 тис. грн. - на придбання медичного обладнання. І сьогодні новий корпус вже готовий прийняти своїх маленьких пацієнтів. Це значна подія для всіх жителів Житомира, тому що вирішено основну для обласного центру проблему надання кваліфікованої медичної допомоги дітям з інфекційними захворюваннями.

Приміщення, в якому розташоване дитяче інфекційне відділення на 60 ліжок при центральній міській лікарні № 2 м. Житомира, знаходяться у вкрай незадовільному стані і потребують капітального ремонту та значних фінансових вкладень.

В період епідемічного підйому захворюваності на гострі респіраторні вірусні інфекції та грип два відділення дитячої міської лікарні перепрофільовуються для лікування інфекційних хворих, що ускладнює надання кваліфікованої спеціалізованої допомоги іншим хворим. Зрозуміло, що за таких умов питання будівництва нового самостійного приміщення для розташування у ньому інфекційного відділення стояло вкрай гостро.
За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...