Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 20:17
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

3 марта 2012, 10:05

У Житомирі розпочала роботу гуманітарна рада. Відео

Відбулося організаційне засідання громадської гуманітарної ради при обласній державній адміністрації. Визначено плани роботи на нинішній рік та сформовано представників від неурядових громадських організацій.

Відкриваючи перше засідання громадської ради, заступник голови обласної державної адміністрації Віктор Балюрко наголосив на тому, що голова громадської гуманітарної ради, голова обласної державної адміністрації Сергій Рижук покладає великі надії на те, що спільно з громадськістю влада зможе визнати чи і пріоритети та розв’язувати завдання у гуманітарній сфері. Хоча це і нелегко.

Віктор Балюрко – заступник голови ОДА:
«Якщо в економіці, і в промисловості, і в сільському господарстві можна досягти певних успіхів за короткий проміжок часу, і збудувати нове приміщення, виростити добрий врожай, збудувати дорогу, то в гуманітарній царині швидких змін та поліпшення справи досягти важко.»
Та все ж перше організаційне засідання громадської ради позначене і конкретними справами: вирішено увічнити пам'ять двічі Героя Радянського Союзу, колишнього першого секретаря обкому партії Олексія Федорова.

Георгій Мокрицький - краєзнавець:
«У травні минулого року ми вже розглядали це питання, але в контексті де саме і яким чином увічнити пам'ять цієї непересічної постаті.»
Зазначалося, що Олексій Федоров вніс значний вклад у відбудову області, адже він працював у післявоєнний період.

Петро Михайленко – краєзнавець:
«І він разом зі своєю командою доклав величезних зусиль у відбудову нашої області.»
Члени громадської ради були єдиними у прагненні та звернулися до влади аби спільними зусиллями, і в найкоротший час у Житомирі відкрити меморіальну дошку та провести інші заходи для увіковічення зусиль державного громадського діяча, керівника партизанського руху Олексія Федорова

За матеріалами: ЖОДТРК
Погода, Новости, загрузка...