Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 22:55
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

5 марта 2012, 19:27

Засуджено житомирського контрабандиста

Набув чинності вирок Бориспільського міськрайонного суду Київської області у кримінальній справі, порушеній та розслідуваній слідчим підрозділом Управління СБ України в Житомирській області стосовно громадянина України, який намагався ввезти контрабандним шляхом в Україну старовинні монети, що становлять історичну та культурну цінність.

18 березня 2011 року у міжнародному аеропорту « Бориспіль » співробітники СБУ затримали 39-річного мешканця Києва, який щойно прибув із закордонної подорожі. Під час огляду його особистих речей у правопорушника було вилучено 13 старовинних монет, які він намагався ввезти в Україну з порушенням встановленого законодавством порядку.

За висновками експертів Національного музею історії України, вилучені предмети нумізматики карбувалися у V-XVІІ сторіччях у європейських країнах і становлять історичну та культурну цінність.

Розглянувши матеріали кримінальної справи, суд визнав правопорушника винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.201 (контрабанда) Кримінального кодексу України, та призначив покарання у вигляді позбавлення волі терміном на 4 роки з іспитовим строком 2 роки та конфіскацією в дохід держави предметів контрабанди.

Ухвалою колегії суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду Київської області вирок Бориспільського міськрайонного суду залишено без змін.
За матеріалами: Рупор Житомира
Погода, Новости, загрузка...