Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 11:05
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

6 марта 2012, 13:04

У Житомирі - незвичайна виставка. Відео

Незвичайну виставку днями представила житомирська художниця Наталія Осипова. Це - не класичні мистецькі твори, а декоративні вироби – розписані у різноманітних стилях. «Пляшечки» - так назвала свою виставку авторка. Експозицію розміщено у мистецькому залі Житомирської обласної наукової бібліотеки. Феєрія кольорів та фантазії примушує забути про те, що перед вами склотара. Професійний педагог та художник-оформлювач знайшла новий для себе спосіб вираження.

Наталія Осипова, художник:-"Я даже гобелены могу ткать. Стены расписываю, в педлицее все стены мною расписаны, макраме я первая привезла в Житомир. Я - первый флорист в Житомире. У меня было десять выставок флористики. Я люблю все новое. В прошлом году меня даже дети на мастер-класс китайской живописи. Мне и это интересно было".
Участь у відкритті виставки взялИ рідні Наталії Єрмолаївни. Зять Олексій зазначає, що нове хобі тещі не залишає байдужих, і до того ж знаходить практичне застосування.

Олексій Сафронов, зять:-"У нас в одній з таких пляшечок зберігається олія, в інших зберігаємо вино. Взагалі багато застосувань можна знайти таким виробам".
Прихильники робіт Наталії Осипової відкрили для себе інший бік її творчості.
Людмила Сівенкова, відвідувачка виставки:-"У нас є її роботи дома. Коли на душі кепсько, то подивишся на ті картини – і душа оживає. А сьогодні ми з донькою здивовані. Ми обновили інтер’єр своїх картин і вже придивилися тут що куди поставити…Це приголомшує".
Майстриня прагне не зупинятися і опанувати нові техніки. У найближчий час має бажання звернутися до петриківського розпису.

За матеріалами: ЖОДТРК
Погода, Новости, загрузка...