Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 17:54
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

7 марта 2012, 08:48

Чи буде в Житомирі «доступне житло» - ? Відео

Згідно державної програми доступне житло житомирянам обіцяє місцева влада та будівельна компанія «Київміськбуд». Квартири за цією програмою будуть дешевшими від ринкових цін на 30 %, які береться компенсувати держава. У житомирі такою державною допомогою у минулому році уже скористалось 15 жителів обласного центру.

Проте нинішні квадрhttp://tvradiozt.com.ua/administrator/index.php?option=com_contentатні метри, що передбачені цією ж програмою поки що доступними називати зарано, оскільки будинок в обласному центрі по вулиці Івана Богуна, 5 хоч і зданий в експлуатацію на паперах, реальна картина будівництва менш втішна, будинок знаходиться в стадії добудови.

За неофіційними даними за два місяці квартири у новобудові будуть готові для заселення. Із черговим візитом на будівництво завітали представники житомирської міської ради та керівництво будівельної компанії, аби перевірити хід виконання робіт та разом з тим узгодити яка частка квартир буде використана за програмою «Доступне житло», а яка для вільного продажу. Загальний фонд у новобудові налічує більше 100 квартир, найбільше тут буде двокімнатних апартаментів, а найменше чотирьохкімнатних, ціни на квадратні метри поки що неофіційні і на рівні чуток вони становлять близько 6 –ти тисяч гривень за квадратний метр. Про ревізію на будівництві коментує заступник Житомирського міського голови Микола Боровець:

«Цей будинок входить у державну програму доступного житла, яка особливість цієї програми і чому вона є привабливою, - ця програма була покликана здешевити житло, і компенсує держава приблизно 30 % вартості житла»

За матеріалами: ЖОДТРК
Погода, Новости, загрузка...