Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 22:39
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

8 марта 2012, 19:09

У Коростені керівники територіальних підрозділів міліції Житомирщини вивчали позитивний досвід організації роботи міськвідділу

На базі Коростенського МВ УМВС України в Житомирській області минулих вихідних відбувся виїзний семінар керівників територіальних підрозділів міліції та галузевих служб органів внутрішніх справ області. Розпочалася зустріч із ознайомлення з матеріально-технічною базою міськвідділу, зокрема особливу увагу учасники зібрання приділили роботі чергової частини. Із конструктивними пропозиціями щодо покращення організації її роботи у частині використання камер відеоспостереження, яких на території райцентру встановлено уже близько десятка, виступив начальник УМВС України в Житомирській області Олександр Просолов.

- Переваги наявності відеоспостереження у громадських місцях сьогодні нікому доводити не треба. Це і профілактика правопорушень, це і розкриття уже скоєних злочинів, це і безпека та спокій громадян. Єдине, над чим слід попрацювати, вдосконалення технічного забезпечення функціонування відеонагляду та розширення мережі камер, особливу увагу звертаючи при цьому на місця відпочинку та дозвілля молоді, - відзначив Олександр Анатолійович.

Того дня учасниками зустрічі були й керівники району. Зокрема, мер м. Коростеня Володимир Москаленко, виступаючи перед присутніми в актовому залі міськвідділу, значну частину своєї розповіді приділив історії міста, поступово закцентувавши увагу на його сьогоденні та спільних напрацюваннях органів влади й правопорядку у вирішенні нагальних проблем громади.

Практична реалізація проекту «Безпечне місто» стала основною у доповіді голови Коростенської райдержадміністрації Володимира Нагорнюка, а голова районної ради Віктор Кутішенко розповів про запровадження та втілення у сільських населених пунктах області програми «Безпека дорожнього руху та її учасників», наголос в якій зроблено на допомогу школярам в освоєнні азів безпечної поведінки на дорозі.

Програму семінару продовжив теоретичний аспект обговорення організації роботи начальника райвідділу та налагодження ефективної взаємодії між слідчими та працівниками оперативних служб на всіх стадіях досудового слідства.

Згодом гості зустрічі мали змогу ознайомитись з минулим міста Коростеня, безпосередньо відвідавши унікальний місцевий парк культури та відпочинку, а також спеціалізований історико-військовий комплекс «Скеля».
За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...