Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 17:43
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

7 марта 2012, 14:49

На Житомирщині процвітає аматорський футбол. Відео

В приміщенні Левківської школи відбувся відкритий чемпіонат Житомирського району з міні футболу серед команд фізкультурно-спортивного товариства «Колос», які представляли фізкультурно-спортивні колективи сільських та селищних рад району. На відкриття турніру приїхав член національного олімпійського комітету України Михайло Чигир, який свого часу був капітаном футбольної та волейбольної команд села Левкова.

Село Левків є одним з найспортивніших сіл не лише в Житомирському районі, адже команда села минулого року посіла 5-те місце на Всеукраїнських змаганнях, які проводились у Ворохті.

12 команд взяли участь в турнірі. З ранку до пізнього вечора кожна з них прагнула перемоги. В підсумку третє місце здобули господарі -команда Левкова.
Срібні нагороди отримала команда села Садки, а перше місце і чемпіонський кубок завоювала команда села Зарічан.

За матеріалами: ЖОДТРК
Погода, Новости, загрузка...