Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Вівторок, 16 квітня 07:11
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

7 марта 2012, 17:04

Державна іпотечна установа планує ввести в експлуатацію близько 5,5 тис. квартир

Тісна співпраця Державної іпотечної установи з банками-партнерами дозволить найближчим часом добудувати і увести в експлуатацію понад 390 тис. кв. м житла або ж 5,5 тис. квартир в різних регіонах України: Львівській, Івано-Франківській, Донецькій, Харківській областях, містах Києві та Севастополі. Про це повідомив на брифінгу в Будинку Уряду голова правління Державної іпотечної установи Віктор Миргородський. «На сьогоднішній день вже добудовано 10 об’єктів площею 107 тис. кв.м. До кінця року плануємо ввести ще 14 об’ектів загальною площею 262 тис. кв. метрів житла», - наголосив Віктор Миргородський. Він також зазначив, що у рамках програми у 2011 році було профінансовано 26 об’єктів незавершеного будівництва на загальну суму 627 млн. грн.

Програма доступного житла для населення, додав Віктор Миргородський, знаходиться на особистому контролі у Прем’єр-міністра Миколи Азарова. Зокрема, під час виїзної наради з питань реалізації держпрограми "Доступне житло" 5 березня він поставив конкретне завдання удвічі збільшити рівень іпотечного кредитування у поточному році.

Нагадаємо, на виконання завдань Уряду у 2011 році була розроблена і впроваджувалася програма по дофінансуванню об’єктів незавершеного будівництва, яке було призупинене під час світової кризи. Програма направлена перш за все на те, щоб стимулювати будівництво ринку первинного житла, а також на забезпечення житлом людей, які вже вклали кошти у будівництво у ці недобудови, а також на відродження іпотечного кредитування і, як наслідок, довіри населення до ринку будівництва житла, інвестування у цей ринок.
За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...