Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 10:24
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

8 марта 2012, 09:12

Землевпорядники області відзначити своє професійне свято

6 березня землевпорядна служба Житомирщини відзначила своє професійне свято - День землевпорядника. Актова зала Головного управління Держкомзему у Житомирській області зібрала понад 170 однодумців, керівників з усіх районів та міст територіальних органів, ветеранів землевпорядної служби, представників підрядних та громадських організацій.

В урочистому заході взяли участь заступник голови облдержадміністрації Микола Дейсан, заступник голови облради Михайло Чигир, Житомирський міський голова Володимир Дебой та його перший заступник Галина Семенець.

Цього дня близько 100 найкращих спеціалістів з усієї області було відзначено грамотами та подяками Держземагентства, Головного управління, обласної ради та адміністрації, підрядними організаціями. Заступники керівників області також отримали цінні подарунки та подяки від землевпорядників: їм вручено «золоті» годинники, а голові обласної ради Йосипу Запаловському - універсал про присвоєння звання генерала-отамана українського козацтва від голови Житомирської обласної спілки землевпорядників України, радника Верховного Отамана українського козацтва Олександра Матвійчука.

Розпочав урочисте засідання начальник Головного управління Василь Ткачук. У своєму виступі він подякував землевпорядникам за нелегку, але водночас благородну, багатогранну і відповідальну роботу, яка потребує добрих фахових знань і практичних навичок. Саме завдяки флагману землевпорядної галузі - її спеціалістів - згідно рейтингового оцінювання діяльності землевпорядних служб України, яке проводить Держземагентство, Житомирська область вже певний час посідає місце у першій десятці.

Виконати усі поставлені Президентом та Урядом завдання, підвищити соціальний імідж та професійний рівень землевпорядної служби, гідно відповісти на виклики часу - це те, над чим працюють нині землевпорядники Житомирщини.
За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...