Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 09:48
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

9 марта 2012, 13:21

Брусилівські аматори «запалюють». Відео

По-особливому відзначили переддень свята усіх жінок у Брусилові. Тут виявляли кращих на сцені районного будинку культури. Представниці двох територіальних громад - з сіл Нові Озеряни та Ставище - змагалися у артистизмі, гуморі та фольклорі.

Повна зала будинку культури стала свідченням того, що про цьогорічний конкурс жителі двох сіл запам’ятають надовго. На пропозицію взяти участь у змаганнях жінки відгукнулися охоче. Кажуть готувалися місяць, деколи – до пізньої ночі.

Вже зараз у Брусилові думають над проведенням наступних змагань. Сіл у районі декілька десятків - тому виступати точно буде кому. Активність тутешніх територіальних громад останнім часом значно зросла.

Переможницями конкурсу стали жінки з села Нові Озеряни. Вітання від голови обласної ради Йосипа Запаловського учасницям передала заступник начальника організаційного відділу ради Тетяна Павлусенко. Попри те, що переможець може бути лише один – про розчарування у залі та на сцені не говорили. Позитивні емоції, за словами учасників, були варті тижнів їхніх репетицій.

За матеріалами: ЖОДТРК
Погода, Новости, загрузка...