Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 14:30
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

9 марта 2012, 14:22

Житомиряни прийняли участь в проекті «Мирний космос». Відео

Більше сотні юних дослідників Всесвіту з різних куточків Житомирщини взяли участь в обласному конкурсі «Мирний космос». Вони представили свої ідеї збереження Землі, розвитку авіації та космонавтики, планетарної психології, екологічного мислення.

Учень житомирської загальноосвітньої школи №21 Антон Кравченко проводив дослідження в галузі «Космічна біологія». Він аналізував аспекти існування рослинних та тваринних організмів в умовах космічної радіації та невагомості.

Вихованка гуртка «Пізнайко» Чуднівського будинку школяра Ніно Січінава захоплюється грузинськими національними танцями і вважає, що мешканці космосу повинні знати про таланти землян. Тому вона і підготувала роботу на тему «Послання у космос крізь час».

Членами журі і рецензентами робіт конкурсантів були науковці музею космонавтики імені Сергія Корольова. Вони зазначили, що з року в рік якість і змістовність наукових досліджень зростає, тому що учасники дослухаються до порад журі.

Кращі роботи конкурсантів відібрано для участь у Всеукраїнському колоквіумі школярів «Людина. Космос. Духовність» та Всеукраїнській конференції «Зоряний шлях».

За матеріалами: ЖОДТРК
Погода, Новости, загрузка...