Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Вівторок, 16 квітня 14:20
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

9 марта 2012, 14:23

Житомир побачив новий погляд в історію. Відео

Протягом 2011 року молодіжна організація «АРТ-Село», Житомирська обласна організація національної спілки краєзнавців України провели конкурс художніх та фоторобіт під назвою «Житомир: новий погляд в історію». Днями відбувся підсумок творчого змагання – виставка робіт, які взяли участь у конкурсі.

У приміщенні міського РАЦСу, що по вулиці Великій Бердичівській відбулася виставка робіт, які взяли участь у конкурсі «Житомир: новий погляд в історію» та нагородження переможців. Там були представлені роботи дітей, дорослих та професійних художників. Усі відвідувачі були взахваті від побаченого.
Ініціативу проведення конкурсу підтримали: Управління культури міської ради, управління культури та туризму облдержадміністрації, 25-й гарнізонний будинок офіцерів та міський голова Володимир Дебой, який особисто відзначив переможців.

Володимир Дебой, міський голова:
"Я також доторкнувся до тієї частинки виставки, яку створили ви, яку створили ваші діти, дійсно, руками і серцями кожного з вас, вона вся проникла любовю до нашого міста, гордістю за наше місто".

Окрім подарунків були також вручені оригінальні буклети з міні-картинками робіт учасників конкурсу та короткою історією про них… За словами організаторів критерієм, що був вирішальним в оцінюванні творів був не стільки професіоналізм, як оригінальне бачення Житомира.

Валерій Косенко, заступник голови Житомирської обласної організації НСК України:
"Нас цікавила не стільки техніка виконання, а ми хотіли, щоб люди показали своє ставлення, відкрили творчі свої можливості і бачення нашого міста".
Всі сподівання організаторів конкурсу виправдані. Житомиряни люблять наше стародавнє місто й цінують його неповторне обличчя.

За матеріалами: ЖОДТРК
Погода, Новости, загрузка...