Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 12:28
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

14 марта 2012, 22:20

МВС пояснило чому на Житомирщині - стріляли

До УМВС України в Житомирській області 5 березня 2012 року звернулася із заявою жителька м. Бердичева щодо конфлікту, який стався 3 березня в одному з ресторанів райцентру і в якому постраждала її донька. За твердженням заявниці, при цьому були допущені неправомірні дії працівника Бердичівського МВ УМВС.

Проведеною службовою перевіркою обставин події встановлено, що 4 березня о 00.10 на телефонну лінію 102 надійшло повідомлення про бійку у розважальному закладі. Водночас виклики про спрацювання тривожної сигналізації надійшли і на пульт чергових приватного та державного охоронних підприємств.

Відтак, на місце події виїхали та прибули спільні наряди міліції та відповідного охоронного товариства, а також слідчо-оперативна група Бердичівського МВ УМВС України в Житомирській області.

У ході проведення огляду місця події працівниками міліції було встановлено, що між 18-річною дівчиною, яка святкувала у зазначеному закладі свій день народження, її друзями та іншими відпочиваючими виникла конфліктна ситуація, яка переросла в масову бійку.

На даний час за фактом хуліганських дій та отримання тілесних ушкоджень окремими учасниками конфлікту у ресторані Бердичівським МВ УМВС проводиться перевірка, за результатами якої буде прийнято рішення щодо порушення кримінальної справи.

Водночас відповідно до вилучених із камер відеоспостереження записів того вечора у ресторані серед відпочиваючих знаходився і працівник міліції разом з дружиною.

За словами очевидців події, після виникнення масової бійки, яка загрожувала її учасникам значними фізичними травмуваннями, з метою її припинення працівником міліції було застосовано пневматичну зброю, за попередніми даними, шляхом пострілу у підлогу. При цьому жоден з відвідувачів закладу не постраждав. Пневматична зброя не вимагає дозволу на її придбання та носіння.

На даний час за фактом причетності до вказаних подій працівника міліції проведено службове розслідування, матеріали якого уже передані до районної прокуратури м. Бердичева для прийняття рішення відповідно до чинного законодавства.

СЗГ УМВС України
в Житомирській област
За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...