Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 18:12
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

14 марта 2012, 15:56

Ревізори Житомирщини від початку року забезпечили відшкодування втрат на суму 7,1 млн грн

Фахівці Держфінінспекції в Житомирській області впродовж січня – лютого ц.р. відшкодували втрат фінансових і матеріальних ресурсів на суму понад 7,1 млн грн.

Зокрема, у лютому ц.р. завдяки діям ревізорів відшкодовано фінансових порушень, що призвели до втрат, на суму 4 млн грн.

Так, забезпечено відшкодування втрат на суму 241 тис. грн в обласному лікувальному центрі вертебрології і реабілітації Житомирської облради. Загалом під час позапланової перевірки державних закупівель на зазначеному об’єкті встановлено проведення зайвих виплат бюджетних коштів унаслідок оплати завищених обсягів та вартості виконаних ремонтно-будівельних робіт у відділенні радонолікування на суму майже 531 тис. грн. Контрольний захід охопив період з 1 січня 2009 року по 21 березня 2011 року.
За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...