Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 14:29
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

14 марта 2012, 12:39

У Житомирі «Беркут» затримав «романтичну» парочку. ФОТО


Пізнього суботнього вечора березня до чергової частини УМВС України в Житомирській області по спецлінії «102» зателефонувала схвильована жінка, яка повідомила, що щойно на вулиці обласного центру її обікрали. За словами потерпілої, невідома особа відібрала у неї мобільний телефон вартістю близько тисячі гривень.

За адресою, вказаною жінкою, відразу було зорієнтовано найближчий по місцю розташуванню наряд міліції, який забезпечував у той час охорону громадського порядку в м. Житомирі. Ним вияввся автопатруль окремої роти міліції особливого призначення «Беркут» при УМВС. Бійці спецпідрозділу, прибувши на місце події, відразу опитали потерпілу та за прикметами і зовнішнім описом невідомих, вказаними жінкою, зуміли оперативно затримати підозрюваних - романтичну парочку: дівчину та хлопця.

Однак під час поверхневого огляду у парубка викраденого телефону не виявилося, проте потерпіла чітко вказувала на причетність чоловіка до злочину. Відтак обох підозрюваних було доставлено до Богунського райвідділу міліції для детального з’ясування всіх обставин події. І, як виявилося згодом, недарма. Уже у відділку під час поверхневого огляду дівчини у неї знайшовся викрадений мобільний телефон.

У Житомирі «Беркут» затримав «романтичну» парочку. ФОТО


21-річна дівчина не змогла пояснити, яким чином чужий термінал потрапив до її речей. Її супутник, який, як з’ясувалося, раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності, теж уникав пояснень щодо обставин появи чужої речі.

Наразі вирішується питання про порушення за даним фактом кримінальної справи за ч.1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Підозрювані перевіряються на причетність до інших подібних злочинів, скоєних на території обласного центру.

Загалом же, повідомив командир роти міліції особливого призначення «Беркут» Микола Юхимчук, з початку року за участі бійців спецпідрозділу розкрито 168 злочинів та виявлено 338 адміністративних правопорушень.
За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...