Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 15:10
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

23 марта 2012, 12:02

В цьому році транспорт області перевіз понад 2 млн тонн вантажів

За два місяці поточного року транспортом області перевезено понад два мільйона тонн вантажів, що на 8% більше відповідного періоду минулого року. Основна частина перевезених вантажів припала на залізницю.

Найбільше залізницею відправлено будівельних матеріалів. Їх обсяги на рівні минулорічних і склали майже півтора мільйона тонн. Перевезення нафти і нафтопродуктів зросли на 15%. Водночас відправлення брухту чорних металів зменшились на 56%, зерна і продуктів перемолу – на 21%. Кам’яне вугілля, цемент, а також хімічні та мінеральні добрива взагалі не перевозились.

Послугами пасажирського транспорту області з початку року скористалось 21 млн. осіб. При цьому понад половину пасажирів перевезено автотранспортом.
Маршрутками фізичних осіб перевезено пасажирів вдвічі більше, ніж автобусами підприємств.

Електротранспортом за два місяці нинішнього року скористалось 8 млн. осіб, що на 11% менше аналогічного періоду минулого року.
Залізницею відправлено кожного шістнадцятого пасажира.
За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...