Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 15:20
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

19 марта 2012, 10:57

На Житомирщині вандали скоїли напад на дитячу бібліотеку

На Житомирщині близько першої години ночі від чергового Коростенського райвідділу міліції до ДСО надійшло повідомлення про те, що в дитячій бібліотеці невідомі розбили віконне скло.

Зі слів небайдужого мешканця будинку, в якому знаходиться дитяча бібліотека, стало зрозуміло, що він став свідком хуліганства, яке вчинили під його вікнами добряче підігріті алкоголем молодики. На місце події негайно виїхала група затримання Державної служби охорони та почала обстеження прибудинкової території. На вказану адресу також було викликано слідчо-оперативну групу Коростенського відділу міліції.

Невдовзі з’ясувалось, що з тильної сторони будівлі скло одного з вікон було розбите, а з приміщення долинав шум та гуркіт. Заблокувавши об’єкт, правоохоронці наказали невідомим особам, які перебували всередині, добровільно вийти з бібліотеки, але молодики натомість почали втікати через вікно з іншої сторони будинку, яке вони теж розбили. Почувши звуки розбиття скла, міліціонери, не гаючи ні секунди, кинулись до фасадної сторони будинку і невдовзі затримали двох хуліганів.

Ще двом вандалам вдалося втекти. Затриманих молодиків, двох місцевих жителів, доставили до відділку міліції. Наразі їм інкримінують правопорушення, передбачене ст. 194 Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає позбавлення волі терміном до трьох років. Триває слідство.
За матеріалами: Дзеркало Полісся
Погода, Новости, загрузка...