Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 18 квітня 15:09
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

22 марта 2012, 11:36

Романівські ветерани відзначили ювілей. Відео

25 років відзначила Романівська районна ветеранська організація. На урочистості, окрім сивочолих ветеранів, прийшли представники влади та громадськості району. Ветеранська організація Романівського району нараховує більше 6 тисяч осіб. Вона об’єднує ветеранів праці, ветеранів ВВВ та афганців. Привітав учасників зібрання голова районної адміністрації Олександр Чорноморець та голова районної ради Микола Григоришин.

Олександр Чорноморець – голова районної адміністрації «Це досить серйозна дата і, вважаю, що саме в серйозності її полягає в тому, що ми спільно з ветеранською організацією працюємо на те, щоб надати якісні послуги, надати відповідну допомогу, провести відповідні соціальні виплати».
Микола Григоришин – голова районної ради «Ваша ветеранська організація вже давно стала надійним помічником і добрим порадником усіх тих, прекрасних починаннях, які проводяться в Романівському районі».

За сприяння у роботі ветеранської організації було відзначено селищних голів первинних ветеранських організацій, яких у районі нараховується 26, працівників освітянської ниви та культури. Було нагороджено і найактивніших учасників ветеранського руху. Телеграму з привітанням надіслав і депутат обласної ради – Віктор Развадовський, який висловив шану ветеранам за їх активну позицію та виховання молодшого покоління.
З вітальним словом виступиві голова Романівської ветеранської організації Феофан Трачук.

Феофан Трачук - голова Романівської ветеранської організації «Побажати усім вам міцного здоровя, благополуччя і всього найкращого. Організація ветеранів України вважає своїми головними цілями: захист прав і інтересів членів ветеранської організації, інших громадян похилого віку, що потребують допомоги, сприяння поліпшенню їх життєвих, матеріально-побутових умов, забезпечення духовних запитів»
.
Святкову атмосферу підтримували виступи народного хору «Для душі» та оркестру районного будинку культури, які своїми композиціями підіймали настрій присутнім у залі.

За матеріалами: ЖОДТРК
Погода, Новости, загрузка...