Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 15:36
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

23 марта 2012, 09:33

Сергій Рижук: Житомирщина має можливості економічні досягнення переводити у підвищення соціального рівня життя

21 березня голова облдержадміністрації Сергій Рижук, голова обласної ради Йосип Запаловський, Житомирський міський голова Володимир Дебой взяли участь в урочистостях з нагоди 20-ї річниці створення Служби безпеки України, які відбулися в Управлінні СБУ Житомирської області. Керівники привітали співробітників та ветеранів Служби з ювілеєм та професійним святом, подякували їм за високий професіоналізм, працелюбність, мужність і відвагу.

„Кожен день історії Служби безпеки України нерозривно пов’язаний із процесом утвердження незалежності нашої держави, який саме й продиктував необхідність створення ефективно діючої служби, здатної виконувати будь-які завдання задля надійного забезпечення державної безпеки, – сказав голова облдержадміністрації Сергій Рижук. – Нинішнє покоління працівників Служби безпеки України, продовжуючи кращі традиції своїх попередників, забезпечує територіальну цілісність і суверенітет України. Переконаний, що працівники Служби безпеки України і надалі з честю виконуватимуть покладені на них обов’язки з дотриманням принципів законності та справедливості”.

Очільник області відзначив, що безпека держави значною мірою залежить від економічної безпеки, задоволення матеріальних потреб людей. Позитивні показники 2011 року в багатьох галузях, наголосив Сергій Рижук, мають стати стимулом для ще ефективнішої роботи у поточному році задля підвищення життєвого рівня жителів Житомирщини.

„Ми проаналізували чотири блоки соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича і заявляємо офіційно: Житомирська область має всі можливості економічного характеру, щоб переводити їх на соціальний захист і підвищення життєвих стандартів не до вчорашньої зарплати, а до найбільш оптимального рівня”, – наголосив Сергій Рижук. Він повідомив, що ключовим питанням обласної влади є забезпечення житлом.
Кращим працівникам та ветеранам обласного управління СБУ вручили почесні грамоти, подяки та цінні подарунки.
За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...