Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 06:40
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

23 марта 2012, 09:44

Житомир збираються... прибрати. Відео

Весняний благоустрій та санітарне прибирання міста стало одним з головних питань для обговорення на засіданні виконавчого комітету Житомирської міської ради. Рішенням засідання місячник благоустрою розпочато, він триватиме до двадцять шостого квітня, основні роботи з прибирання планують завершити до свят.

Хід засідання змінив візит ініціативної групи від підприємців, що мають торгові точки по вулиці Московський біля Житнього ринку.

Олександр Шелаєв, приватний підприємець ( На Московській були лотки, які при минулій міській владі прибрали, а вулична торгівля залишилася. З одного боку вулиці люди працюють легально, з іншого – нелегально. Зараз ви хочете пересунути рішення на тиждень, на півроку, рік…)
Степан Богінський, приватний підприємець ( До мене у гості приїжджала людина з Литви. Коли вона побачила торти, що продають поблизу універмагу, вона спитала: «Що це таке робиться?». А коли пройшла навколо ринку, то у неї коси дибом стали. Це людина , яка живе у селі у Литві. Це така ж пострадянська країна.)

Підприємці наполегливо просять владу міста не відкладати питання заборони вуличної торгівлі, а у найкоротший термін винести конкретне рішення. Мер відповів позитивно.

Володимир Дебой, Житомирський міський голова ( …Сьогодні має бути рівність і конкурентних умов тих людей, які сьогодні працюють згідно закону, сплачуючи податки і ринковий збір, і тих які торгують із землі, не сплачуючи податки і не маючи легальної реєстрації.)
Цьогорічний весняний благоустрій буде швидкішим та більш організованим, - зазначив у виступі заступник житомирського міського голови Микола Боровець. – Нові правила благоустрою міста, що будуть затверджені на найближчій сесії міської ради, дозволять чіткіше регулювати і прибирання прилеглих до підприємств територій та поводження з твердими побутовими відходами відповідальних організацій. Лише тридцять відсотків території міста прибираються силами комунального господарства, - пояснює начальник управління.

Олександр Марцун, начальник управління комунального господарства Житомирської міської ради ( Є рішення міськвиконкому про закріплення за підприємствами, установами і організаціями прилеглих територій. Роботи по санітарному прибиранню міста закріплених територій, при будинкових територій, берегів річок … згідно прийнятого щойно рішення міськвиконкому триватимуть до двадцять шостого квітня.)

За матеріалами: ЖОДТРК
Погода, Новости, загрузка...