Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 25 квітня 05:10
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

23 марта 2012, 11:19

На Житомирщині - 22 млн.грн. борг до Пенсійного фонду. Відео

Головним управлінням Пенсійного фонду України в Житомирській області зініційовано проведення круглого столу аби обговорити виконання Закону України “Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов`язкове державне соціальне страхування”, внести пропозиції щодо його вдосконалення. Ця ініціатива знайшла підтримку і обласної влади.

Цей Закон набрав чинності більше року тому і спрямований він на спрощення сплати внесків: кошти перераховуються на один рахунок, замість чотирьох, як було раніше. Функціями ж адміністрування даного внеску займаються органи Пенсійного фонду. Проте, окремі проблеми, що існували із сплатою страхових внесків залиши+лися і після впровадження єдиного внеску. Саме їх і обговорювали на засіданні круглого столу.
Віктор Балюрко- заступник голови облдержадміністрації “Такий контингент тут зібрався, який у спромозі оцінити перші кроки у впровадженні єдиного внеску і внести ті чи інші пропозиції. Бо, незважаючи на спрощення, збільшилися борги і на сьогодні вони складають 22 мільйони гривень. Для області це суттєва сума.”

Але переважна більшість роботодавців сумлінно виконують свої обов*язки, що і засвідчив конкурс на визначення кращого платника року. Який...
Іван Заінчковський-начальник головного управління Пенсійного фонду України в області “ впроваджується за сумлінне виконання зобов*язань зі сплати єдиного соціального внеску, за створення робочих місць та дотримання вимог чинного пенсійного законодавства.”
Переможців визначено і почесною грамотою “Кращий платник 2011 року” нагороджено 5 підприємств області : Коростенське локомотивне депо, Бердичівський пивоварний завод, Житомиробленерго, Житомирський маслозавод та товариство “Корал” Довбиський фарфоровий завод.
Роман Гавліч — директор фарфорового заводу “Корал” Підприємство має нормальний збут продукції і надходження конштів, то проблем немає із соціальними виплатами.”

Якщо підприємство вчасно здійснює відрахування до Пенсійного фонду, то його працівникам немає підстав хвилюватися за свої соціальні виплати.

За матеріалами: ЖОДТРК
Погода, Новости, загрузка...