Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 06:30
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

26 марта 2012, 18:23

31 березня – організоване прибирання міста Житомира

26 березня 2012 року відбулося засідання штабу з організації і координації робіт з проведення весняного загальноміського благоустрою та санітарного прибирання міста.

«31 березня рекомендовано провести організоване прибирання міста. Кожне підприємство, організація, заклад, установа будуть залучені до прибирання в місті закріплених і прилеглих територій, парків, скверів, лісопаркових зон, берегів річок та водойм», - зазначив заступник міського голови Микола Боровець.

Окрім власне прибирання та очищення від сміття території передбачені висадка дерев та квітів, оформлення клумб. Керівники житлових підприємств до суботи мають провести збори по житлових будинках з тим, щоб залучити якомога більше мешканців до санітарного прибирання та благоустрою внутрішньобудинкових територій.

Микола Боровець також зауважив, що робота з впорядкування міста є планомірною і послідовною, і не завершується після проведення загальноміського прибирання. Окрім цього, запроваджені раніше "чисті четверги" ніхто не відміняв, як і Правил благоустрою, забезпечення чистоти, порядку і дотримання тиші у м. Житомирі.

З усіх питань координації дій та організації загальноміського прибирання міста звертатися за тел.: 37-50-34
За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...