Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 13:44
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

28 марта 2012, 13:09

Микола Боровець про організацію весняного благоустрою

Відповідно до рішення виконавчого комітету Житомирської міської ради з 26 березня по 26 квітня 2012 року оголошено весняний загальноміський благоустрій та санітарне прибирання міста. Робота з впорядкування міста є планомірною і послідовною, і не завершується після проведення загальноміського благоустрою.

«31 березня рекомендовано провести організоване прибирання міста. Кожне підприємство, організація, заклад, установа будуть залучені до прибирання в місті закріплених і прилеглих територій, парків, скверів, лісопаркових зон, берегів річок та водойм», - зазначив заступник міського голови Микола Боровець.

Рішенням виконавчого комітету від 21.03.12 №102 «Про весняний загальноміський благоустрій та санітарне прибирання міста» затверджено план заходів. Окрім власне прибирання та санітарного очищення території планом передбачені заходи з упорядкування прибудинкових територій та фасадів житлових будинків, благоустрій, озеленення та квіткове оформлення, облаштування спортивних об’єктів, висадка дерев та квітів, оформлення клумб.

Микола Боровець зауважив, що комунальні служби у період загальноміського благоустрою працюють у посиленому режимі, залучена уся наявна техніка. Разом з тим благоустрій міста – справа кожного: комунальних підприємств, мешканців багатоповерхівок та власників приватних садиб: «Це ще одна можливість спілкування із сусідами, вийти разом у двір і облаштувати дитячий майданчик, пофарбувати лавочки, скопати клумбу. Ми підтримуємо усі ініціативи від мешканців, громадських організацій, політичних партій, які бажають долучитися до весняного благоустрою».

У міськвиконкомі працює штаб з організації і координації робіт з проведен¬ня весняного благоустрою. З питаннями та пропозиціями можна звертатися за тел.: 37-50-34.

Постійно у місті проводяться рейди відповідних служб з виявлення юридичних та фізичних осіб, які ухиляються від прибирання закріплених і прилеглих територій, укладення договорів на вивезення і захоронення відходів, утворюють сміттєзвалища, засмічують місто. Зокрема, під час оголошеного місячника активізується перевірка дотримання благоустрою прибудинкової території мешканцями приватного сектору.

Нагадаємо, що окрім Законів України житомиряни мають дотримуватися Правил благоустрою, забезпечення чистоти, порядку і дотримання тиші у м.Житомирі.
За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...