Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 21:12
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

29 марта 2012, 09:39

Житомирському обласному музично-драматичному театру імені Івана Кочерги присвоєно статус академічного. Відео

Житомирському обласному музично-драматичному театру імені Івана Кочерги присвоєно статус академічного. Про це повідомив голова облдержадміністрації Сергій Рижук. А ще він привітав акторів з Міжнародним днем театру та прем’єрою вистави «Украдене щастя» за мотивами твору Івана Франка. День театру відзначили п’ятдесятий раз, адже саме свято було започатковане у 1962 році.

Для колективу Житомирського обласного музично-драматичного театру, який налічує понад 160 людей, цьогорічне професійне свято стало видатним. Голова Житомирської облдержадміністрації Сергій Рижук не лише привітав акторів із професійним святом, а і урочисто оголосив про присвоєння театру статусу академічного.

Сергій Рижук – голова Житомирської обласної державної адміністрації
«Що ми нещодавно, у моїй особі, звичайно, підписали клопотання до Києва, офіційний Київ нас почув і сьогодні присвоїв нашому театру звання академічного.»

Наталія Ростова – генеральний директор театру
«Во-первых на наши плечи ложится большая ответственность, потом учто статус академического – это план другой. Он будет больше по количеству спектаклей и по количеству зрителей, ну и, естественно, финансирование в зарплате. »

Віктор Балюрко – заступник голови Житомирської облдержадміністрації
«27 березня у міжнародний день театру я намагаюся потрапити до музично-драматичного театру, в очікуванні прекрасного дійства.»
КОР. До міжнародного Дня театру художній керівник та режисер Наталія Тимошкіна, підготувала виставу «Украдене щастя» за мотивами твору Івана Франка.
Житомирянин Ігор Шурпан каже, що останніх два роки досить часто відвідує обласний театр. Адже чимало постановок його дивують.

Ігор Шурпан – організатор культурних подій в Житомирі
«Ну, по-перше сьогодні міжнародний День театру, в такий день гріх було не сходити до театру, по-друге сьогодні прем’єра «Украдене щастя» за Іваном Франко, я бачив різні постановки в тому числі наших студентів, і тепере хочу порівняти з виставою, яка буде в нашому театрі. »

За матеріалами: ЖОДТРК
Погода, Новости, загрузка...