Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 07:21
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

30 марта 2012, 09:34

На Житомирщині траву не тільки спалюють на полях, але й покурюють. Відео

Однак, такий відпочинок не завжди залишається не помічений правоохоронцями. Двоє молодиків, аби гарно провести час «на природі» прихопили із собою два стакани маріхуани. Та побачивши патрульне авто заметушилися. Чим і викликали підозри у правоохоронців, які під час поверхневого огляду у кишені одного з чоловіків виявили пакунок.
Ще один був прихований, серед речей у багажнику мопеда, яким парубки приїхали в ліс. За словами правоохоронців такого запасу вистачило б на пів року вживання.

затриманий (в Андрушівку приїхав у справах. Зустрілися під’їхали, покурили.)

Юрій Пушкарук – командир взводу роти міліції «Беркут» УМВС в Житомирській області (під час проведення поверхневого огляду в обох громадян було виявлено подрібнену зелену масу рослинного походження зовні схожу на коноплю)


За матеріалами: ЖОДТРК
Погода, Новости, загрузка...