Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 11:37
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

30 марта 2012, 20:52

«Фронт Змін» домігся виділення 3,5 мільйонів гривень на ремонт ліфтів житомирських багатоповерхівок

За ініціативою фракції «Фронт Змін» у Житомирській міській раді виділено 3,5 мільйонів гривень на проведення обстеження та ремонту ліфтів у багатоповерхових будинках міста Житомира. Також фронтовики ініціюють виділення ще 3 мільйонів гривень на проведення капітального ремонту самих багатоповерхівок.

«Фронт Змін» займає принципову позицію в питаннях покращення умов життя в місті Житомирі», - заявив голова фракції партії в Житомирській міськраді Володимир Михалець. – «Саме тому, за зверненнями житомирян, у грудні минулого року ми почали шукати шляхи вирішення питання обстеження та ремонту ліфтів. Сьогодні вже виділено 3, 5 мільйони гривень, аби можна було розпочати ремонтні роботи ліфтів, які відпрацювали понад 25 років».

За словами Володимира Михальця, «це далеко не вся сума необхідна для приведення ліфтового господарства у належний стан. Проте, головне: роботи розпочато, а стан справ з ремонтом фронтовики контролюватимуть і надалі та приділятимуть увагу не лише ліфтам, а й капітальному ремонту багатоповерхівок». Зокрема, депутат повідомив, що в змінах до бюджету на 2012 рік фракція «Фронт Змін» ініціює виділення 3 мільйонів гривень на проведення капітального ремонту багатоповерхових будинків у Житомирі.

«Бюджетне планування було проведено неправильно. При потребі на ремонт багатоповерхівок в 67 мільйонів, виділяється лише 3 мільйони гривень та ще 7 мільйонів на ремонт будинків, де стан критичний: протікає дах чи практично відсутні комунікації. Влада знаходить гроші на безліч питань, але не на ті проблеми, які турбують мешканців міста. Тому, фракція ініціює доручення департаменту фінансів міськради вишукати гроші на проведення капітальних ремонтів багатоповерхівок у цьому році, а не виділяти кошти за підсумками півріччя чи року, коли прийде осінь-зима й проведення ремонтних робіт буде або неможливим, або не якісним», - наполягає голова фракції «Фронт Змін».
За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...