Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 07:44
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

31 марта 2012, 00:10

У Житомирі затриманий після "спілкування" з міліціонером... опинився на операційному столі

За апеляцією Житомирської прокуратури вирок суду першої інстанції стосовно працівника міліції скасовано за м’якістю призначеного покарання
Вироком апеляційного суду Житомирської області скасовано за м’якістю призначеного покарання вирок Богунського районного суду м. Житомир стосовно колишнього працівника батальйону патрульної служби при УМВС.

Апеляційний суд визнав колишнього працівника міліції винним у вчиненні злочину, передбаченого частиною 3 ст. 365 (перевищення службових повноважень) Кримінального кодексу України та призначив покарання - 5 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати атестовані посади у правоохоронних органах строком на 3 роки. У порядку ст. 54 (позбавлення спеціального звання) Кримінального кодексу України засудженого позбавлено звання «прапорщик міліції».

Судом встановлено, що засуджений, помітивши під час здійснення охорони громадського порядку на території центрального автовокзалу п’яного чоловіка, затримав його і доставив до кімнати міліції, де з великою силою завдав йому ударів, від яких затриманий втратив свідомість. У подальшому, щоб приховати свій злочин, викликав патрульний автомобіль, щоб доставити затриманого на витвереження до Житомирського центру детоксикаційної допомоги ЦМЛ №2. Уже звідти, у зв’язку із погіршенням стану здоров’я, потерпілого доставлено до лікарні та прооперовано.

Слід зазначити, що вироком суду першої інстанції колишньому співробітнику міліції призначено аналогічне покарання, однак, застосовано ст. 75 Кримінального кодексу України – звільнення від відбування покарання з випробувальним терміном.
За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...