Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 10:27
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

3 апреля 2012, 10:58

Як Житомир стає чистішим. Відео

Житомир стає чистішим. На вулицях міста відбулося загальноміське прибирання. До такої акції пропонують долучитися кожному мешканцю міста. Приклад показали працівники Житомирської міської ради та особисто Володимир Дебой. Прибрати та озеленити – саме з такими намірами вийшли на вулиці та сквери Житомира майже 3 людей з різних установ, підприємств та організацій.

Головне, що захопили з собою – це робочий інвентар, гарний настрій та бажання зробити місто чистішим.

Допомагали очистити місто і комунальні підприємства Житомира та КВЖРЕПи. Щодня з вулиць вивозили близько 250-ти кубометрів сміття. За словами міського голови Володимира Дебоя до такої акції варто долучитися кожному мешканцю обласного центру.

Нині житомиряни працюють на озеленення міста. Згодом планують побілити дерева. Загалом загальноміське прибирання відбулось на вулицях Перемоги, Короленка, Лятошинського, проспекті Миру та поблизу Мистецьких воріт.

За матеріалами: ЖОДТРК
Погода, Новости, загрузка...