Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Вівторок, 19 березня 11:31
Анонси
В епіцентрі
У Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна Вовк
У Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна Вовк
У Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’яЖитомирські рятувальники зустріли черговий евакуаційний потяг з Донеччини

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

4 апреля 2012, 08:35

Житомирський держуніверситет визначився з королевою. Відео

В обласному академічному, музично-драматичному театрі відбулося свято краси. Житомирський державний університет імені Івана Франка обирав свою королеву. Чим організатори дійства вразили земляків і кому дісталась корона далі. Девять красунь із Житомирського державного університету змагались за звання найкращої, вони причаровували глядача східним танцем, перевтілювались у будівельниць і, вражали вишуканістю у вечірніх сукнях.

За словами почесного гостя і члена журі міського голови Володимира Дебоя, свято вдалося на славу і було професійно організоване.

Цьогоріч окрім місцевих танцювальних і співочих колективів конкурс прикрасили гурт «Вест-крю» із Тернополя, новий дівочий гурт «Грааль» , а родзинкою свята став співак Іван Дорн.

І, нарешті, королевою Житомирського державного університету ім.. Франка стала студентка 2 курсу інституту філології та журналістики Катерина Синьова.

За матеріалами: ЖОДТРК
Погода, Новости, загрузка...